Megbízható 

Dugulás elhárítás

Budapesten 

Pest megyében

gyors kiszállás piaci áron


Tapasztalattal rendelkező dugulás elhárító csapat. Hívj bennünket +36-30-606-8776.

Rólunk

White House Project célja, hogy Budapest és Pest megyei ügyfeleknek segítséget nyújtson dugulás elhárítás területen. 


Bármilyen probléma merüljön is fel otthonában a csővezetékek terén akár a fürdőszobában, akár a konyhában, az ereszcsatornákban, garázsokban, aknákban (ahol például a benőtt gyökerek is okozhatnak problémát), hívjon minket bizalommal  nálunk a bontással és szakszerű helyreállítással való javítás sem jelent problémát.
A korszerű technológia segítségével bontás nélkül és olcsón dolgozunk a Rothenberger R600 duguláselhárító géppel. Megannyi elégedett ügyfél garantálja folyamatosan fejlődő cégünk szakértelmét és megbízhatóságát.
Felkészült szakembereink a nap 24 órájában állunk  rendelkezésetekre gyors, költséghatékony és minőségi munka elvégzésével. A problémákra mindig találunk megoldást, emellett az is fontos, hogy szakembereink a munkálatok elvégzését követően az adott helységet minden esetben tiszta állapotban adják át a tulajdonosoknak

Szolgáltatások - Dugulás elhárításban, amivel dolgozunk

Kiszállási díj, árak


Felhívjuk figyelmüket arra, hogy árat pontos összeget csak a felmérést követően tudunk mondani, ami nagyban függ a kár méretétől, a dugulás kiterjedésétől. Ez azonban nem jelent automatikus drágulást, sok esetben olcsóbban is meg tudjuk oldani az adott problémát, mint amit a telefon beszélgetés utáni árat tudunk mondani. Ami elsőre lehet, hogy furcsán hangzik, de mi azt valljuk, hogy sok kellemetlen pillanatot kiküszöbölhetünk ez által, mintha fix árat garantálnánk, viszont a helyszínen derül ki, hogy a probléma nagyobb, esetleg kisebb, mint ahogy azt előzetesen (és általánosságban) gondoltuk volna. Plusz szolgáltatásunk, ha bontás nélkül nem tudjuk a hibát elhárítani, abban az esetben olyan géppel is rendelkezünk amivel meg tudjuk állapítani a dugulás pontos helyét és szakszerű bontással, javítással és helyreállítással is tudjuk orvosolni a hibát. Abban az esetben, ha nem sikerült a dugulást bontás nélkül megszüntetni úgy ott helyben tudunk ajánlatot tenni a hiba kijavítására, ha nem megfelelő az ajánlatunk abban az esetben csak a kiszállási díjat kell kifizetni. 


Hívj bennünket

+36-30-606-8776

Hagyd szakszerű kezekre a dugulás megszüntetését.

szakember
Pest megye - Budapest - Szigetszentmiklós
rostasi1968@gmail.com

White House Project Kft.

2310 Szigetszentmiklós Aranyhíd utca 20.