Megbízható Nyílászáró csere - redőny, árnyékolástechnika kiépítés Budapesten Pest megyében  

Rólunk

White House Project célja, hogy a hazai nyílászáró piacon olyan szolgáltatást tudjunk nyújtani, amit a maximális kiszolgálás, a megbízhatóság és az ügyfél elégedettsége jellemez. Nyílászárót nem cserél az ember minden nap, tehát ami nekünk természetes, az másokban kérdéseket vet fel. A továbbiakban igyekszünk minden olyan információt megosztani, amire egy nyílászárócsere és redőny, kombi redőny előtt ügyfeleinknek szüksége lehet. 

Ajtó, ablak vásárlásban gondolkozol? Nem szeretnél saját magad nyílászárót cserélni?

Keresd csapatunkat. Fordulj hozzánk bizalommal.


Szolgáltatások - nyílászáró csere, redőny, árnyékolástechnika kiépítés 

 Ajánlatadás előtt szükségünk van a nyílászáró méreteire. Mielőtt azonban a nyílászáró megrendelésre kerül, szükség van a falnyílások pontos felmérésére. Ehhez természetesen tudunk szakember segítséget biztosítani. Ez arra az esetre is vonatkozik, ha új építésről van szó. Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink felelősséggel gondoskodnak arról, hogy a kiváló minőségű ablakaink mellé, pontos, precíz felmérés és szakszerű beépítés társuljon.


Ingyenes felmérést sajnos a mai világban a rosszindulatú versenytársak miatt nem tudunk biztosítani. 

Mivel felmérőkollégánk is ugyan úgy kivitelezőként is dolgozik, így az Ő munkaidejéből azt az anyagi kiesést inkább a beépítési árainkkal kompenzáljuk az ügyfeleink felé.  

Felmérési díjunk Budapest és Pest megyén belül  12.000,-Ft + Áfa, ami tartalmazza a helyszíni felmérés és árajánlat készítést, amit megrendelés esetén jóváírunk.


 Miután szakembereink felmérik a pontos gyártási méreteket, elküldjük a végleges ajánlatunkat. Jóváhagyás és a nyílászárók árának 50% befizetése után indítjuk a gyártást, és cc. három héten belül elkezdjük a munkálatokat. A bútorokat letakarva elvégezzük a bontást, beépítjük az ablakokat, és a kért egyéb kiegészítőket. Beépítés után kell fizetni az ablakok hátra maradt vételárát és a munkadíjat. A bontott ablakokat a megállapodás szerint akár el is szállítjuk.Hívj bennünket

+36-30-606-8776

Hagyd szakszerű kezekre a nyílászáró beépítést.

Pest megye - Budapest - Szigetszentmiklós
rostasi1968@gmail.com

White House Project Kft.

2310 Szigetszentmiklós Aranyhíd utca 20.