Szolgáltatások - nyílászáró csere, kombi redőny kiépítés 

 Ajánlatadás előtt szükségünk van a nyílászáró méreteire. Mielőtt azonban a nyílászáró megrendelésre kerül, szükség van a falnyílások pontos felmérésére. Ehhez természetesen tudunk szakember segítséget biztosítani. Ez arra az esetre is vonatkozik, ha új építésről van szó. Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink felelősséggel gondoskodnak arról, hogy a kiváló minőségű ablakaink mellé, pontos, precíz felmérés és szakszerű beépítés társuljon.


Ingyenes felmérést sajnos a mai világban a rosszindulatú versenytársak miatt nem tudunk biztosítani. 

Mivel felmérőkollégánk is ugyan úgy kivitelezőként is dolgozik, így az Ő munkaidejéből azt az anyagi kiesést inkább a beépítési árainkkal kompenzáljuk az ügyfeleink felé.  

Felmérési díjunk Budapest és Pest megyén belül  12.000,-Ft + Áfa, ami tartalmazza a helyszíni felmérés és árajánlat készítést, amit megrendelés esetén jóváírunk.


 Miután szakembereink felmérik a pontos gyártási méreteket, elküldjük a végleges ajánlatunkat. Jóváhagyás és a nyílászárók árának 50% befizetése után indítjuk a gyártást, és cc. három héten belül elkezdjük a munkálatokat. A bútorokat letakarva elvégezzük a bontást, beépítjük az ablakokat, és a kért egyéb kiegészítőket. Beépítés után kell fizetni az ablakok hátra maradt vételárát és a munkadíjat. A bontott ablakokat a megállapodás szerint akár el is szállítjuk.Folyamat


1 . LÉPÉS

Kérjük, hogy küld el a lenti egyszerű űrlapon jelentkezésed. 


2. LÉPÉS

Kollégánk 24 órán belül keresni fog, (minden apró részletét ismeri a szakmának), egy telefonos egyeztetésre. Itt minden felmerülő kérdésre válaszol. 


3. LÉPÉS

A szakember kollégánk, kérés esetén helyszíni felmérésre egyeztet időpontot.


4. LÉPÉS

Szerződéskötés esetén a kivitelezési munkákat gyorsan és pontosan vállaljuk. 


Ajánlatkérés telefonon

+36 -30-606- 8776